Synstræning for alle

Synstræning for alle

Synet er vores vigtigste sans og omkring 80 % af vores samlede sanseindtryk kommer fra øjnene. Et godt syn er dog meget mere end at kunne se tydeligt. Det er lige så vigtigt, hvordan øjnene styres og koordineres.

Så selv om synet er skarpt, er det ikke nødvendigvis optimalt.

Omkring 20 procent af befolkningen har samsynsproblemer i et omfang, så det generer og hæmmer dem i skole, job, trafik, sport og/eller fritid, og for disse mennesker er synstræning af afgørende betydning for en velfungerende hverdag.

Den gode nyhed er nemlig, at de fleste synsproblemer kan kureres forholdsvist hurtigt ved hjælp af systematiserede og gennemprøvede synstrænings-moduler, hvor synstræningen består i et bredt spektrum af forskellige, og ofte relativt sjove øvelser.

Her på Samsyn.dk kan du finde information om synstræning og i klinikken i Solrød eller i Slagelse kan jeg hjælpe dig med at teste og træne dit syn.

Hvad enten du er professionel sportsmand, forælder til et barn med indlæringsproblemer, eller har fået synsproblemer efter en hjernerystelse eller er en ganske almindelig person med øjenbesvær, så er der en stor chance for at synstræning kan hjælpe dig videre.

Det er vigtigt at understrege, at synstræning er relevant for alle uanset alder og beskæftigelse; det er kun meget få mennesker, der naturligt har perfekt syn, men med synstræning er dette et opnåeligt mål for alle.

Bestil tid idag

Det er aldrig for sent at komme i gang med synstræning.

Det siger mine klienter

Det siger mine klienter